lördag 24 december 2016

God Jul

Händer det något i garaget?Jo en reva i förarstolen har lagats, en tunn förstärkningduk på baksidan stoppades in med en böjd pinsett,  sen med hjälp av spackelspade lades speciellt läderlim på skinnets undersida.
För att fixera lädret under torkning tog ja några nålar, sen efter torkning spacklades skarven.


Nästa utmaning var detta större hål i baksätets nederkant. Även här limmades med förstärkningsbit, sen blev det ganska mycket spackling med "Heavy filler" och slipning. Efter denna lagning börjar nu arbetet med baksätet, resultatet kommer det bilder på sen.

God Jul från ESn som hade besök av tomten, han önskar sig en guldmetallic lackering under 2017, vi får se om vi hittar kapitalet, annars får vi fortsätta jobbet med alla andra delar som ligger i lådor för montering.


PVn då vad önskar han sig? Att få komma in i garaget igen när 164 är klar. Nybesiktigad, men en rundsmörjning skulle uppskattas och någon PV klubbs träff även under nästa år.

 99an  vill ha en lackrengöring och vaxning under 2017 till att börja med164:an får en del uppmärksamhet nu men det är dags att blir klar med svetsning i bagagerumsgolv och balkar samt reservhjulsbaljebyte. Sen den renoverade tanken på plats och för köra ut för egen maskin med ordinarie tank istället för en provisorisk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar